[Σημαντικό] Κανόνες του Section!

Lineage II English & Greek Section => Lineage II Exploits [Greek] => Topic started by: K4rMaArr0ws on November 25, 2008, 11:42:46 PMK4rMaArr0ws on November 25, 2008, 11:42:46 PM
Lineage II Exploits [Greek] Κανονισμοί

Πριν ξεκινήσετε τα posts σε αυτόν τον τομέα του forum, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω κανόνες.- Σε αυτόν τον τομέα μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας κάθε είδους exploit που ξέρετε για το Lineage II.

- Αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να λάβετε υποστήριξη σχετικά με τα Lineage II Exploits. Άν θέλετε βοήθεια σε κάτι, κάντε post εδώ www.maxcheaters.com/forum/index.php?board=57.0.

- Μην ξεχνάτε πώς η ομιλούμενη γλώσσα σε αυτόν το τομέα είναι τα ελληνικά, επομένως είναι περιττό να χρησιμοποιείτε [GR] Tags. Επιτρέπονται επίσης και τα greeklish.

- Πρωτού ανοίξετε ένα νέο topic, βεβαιωθείτε πώς έχετε χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα prefixes στον τίτλο σας:

[Exploit], αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας ένα exploit που δεν περιλαμβάνει εργαλεία (Π.χ. Safe Enchant, Stuck Buffs).
[Tool], αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας ένα 3rd person εργαλείο/προγράμμα για το Lineage II (Π.χ. L2 phx, la2brute, la2 fun).
[Guide], αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν οδηγό για το πώς χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα ή exploit (Π.χ. Πώς χρησιμοποιώ το L2 phx).
[Share], αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας χρήσιμες πληροφορίες και κόλπα (Π.χ. Πώς μπαίνω μέσα στο Giran Castle).
[Other], αν το θέμα που θέλετε να δημιουργήσετε δεν έχει να κάνει με τίποτα απ'όσα προαναφέρθηκαν, είναι όμως σχετικό με τα Lineage II Exploits.ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όταν έχετε ανακαλύψει ένα καινούριο exploit, bug ή glitch και θέλετε να κάνετε ένα video, εξηγώντας το, παρακαλώ μην το ανεβάσετε στο YouTube!

Το YouTube είναι παγκοσμίως γνωστό ως ένα site, όπου μπορείς να ανεβάσεις, βρεις και σχολιάσεις videos. Πολλοί από εσάς έχετε ανεβάσει τα exploits σας στο YouTube, με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να τα βλέπει χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι, θα ήταν προτιμότερο να κρατήσετε τα shares σας μόνο για το MaxCheaters, χρησιμοποιώντας άλλες αξιόπιστες πηγές πληροφοριών, τις οποίες μόνο τα μέλη μας θα τις γνωρίζουν.

Καλά παραδείγματα ιστοσελίδων, όπου μπορείς να ανεβάσεις τα videos σου είναι:

Rapidshare.com rapidshare.com
4Shared.com www.4shared.com/
Hotfile.com www.hotfile.com/
Depositfiles.com depositfiles.com/ru/
Megaupload.com www.megaupload.com/
Mediafire.com www.mediafire.com/

Ακόμη, όταν βάζετε το video σας μέσα σε rar ή zip, μην ξεχνάτε να θέτετε έναν κωδικό, ο οποίος θα δίνετε μόνο στα μέλη του forum μας.Παρακαλώ, σιγουρευτείτε πώς πριν ανοίξετε ένα νέο topic έχετε ακολουθήσει όλα όσα αναφέρθηκαν!

Ευχαριστούμε,
MaxCheaters® Staff.


K4rMaArr0ws on January 11, 2009, 01:39:16 AM
Updated! : January 11, 2009


Furiosus on November 25, 2010, 07:31:48 AM
Updated (25/11/2010)